Contact Contact

Japanse Tuin Aanleggen

Sansuni legt uw Japanse tuin aan

Wilt u een Japanse tuin laten aanleggen door Sansuni? Dan nemen we u graag mee in het proces dat hieraan voorafgaat. Het aanleggen van een Japanse tuin is een kwestie van tijd, passie en natuurlijk hard werken.

Om een Japanse tuin te laten aanleggen is het van belang een goed plan te hebben, we vinden het erg belangrijk om u en uw wensen goed te kennen.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, zo krijgen we een duidelijk beeld van de ideeën en wensen die u heeft voor uw Japanse tuin.

Vandaaruit werken we geleidelijk verder naar een plan en uiteindelijke realisatie, lees hieronder meer over het aanleggen van een Japanse tuin.

Icoon Japan Ornament in de japanse tuin<br>
Diverse elementen japanse tuin<br>

Aanleg Japanse tuin

Hoe we u helpen

Voordat we beginnen met het maken van een plan voor het aanleggen van uw Japanse tuin is het van belang elkaar beter te leren kennen. Een goede sfeer en een fijne verstandhouding tussen beide partijen is essentieel om samen tot een mooie realisatie van uw Japanse tuin te komen.

Vanuit een goede basis kunnen we tot een plan komen om de metamorfose van uw tuin tot Japanse tuin te realiseren.

Bij de aanleg van een Japanse tuin is het natuurlijk ook van belang om de huidige situatie goed te kunnen bekijken, meer hierover verderop op deze pagina.

Wilt u eerst kennismaken? Laat het ons gerust weten, we helpen u graag.


Contact

Ontwerp japanse tuin

Van idee naar plan

Het aanleggen van een Japanse tuin gaat gepaard met een planningsproces, in dit proces komen de vele facetten van het realiseren van uw Japanse tuin naar voren.

Hoewel het voor de hand ligt om door ons een ontwerp te laten maken is dat echter niet altijd noodzakelijk.

Elke situatie is verschillend, wilt u bijvoorbeeld uw gehele tuin een Japanse metamorfose geven of gaat het om elementen uit de Japanse tuin. We maken graag een voorstel dat past bij uw wensen en uw ideeën, samen komen we zo tot een doelgericht plan.

Bij het maken van een ontwerp kunnen we de aanleg van uw Japanse tuin meer beeldend maken, dit is voor zowel u als ons een goede manier om concreet te kunnen zijn in de realisatie van de Japanse tuin.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan vooral onze projectpagina met veel van onze reeds gerealiseerde Japanse tuinen.


Projecten
Will bruins japanse tuin hovenier<br>
aanleg van japanse tuin<br>

Japanse tuin aanleggen

De realisatie van uw Japanse tuin

De aanleg van een Japanse tuin is een kwestie van tijd, passie en hard werken. Wij werken al jaren met veel plezier aan de realisatie van Japanse tuinen.

Zoals hierboven beschreven houden we bij het maken van een plan rekening met de huidige situatie van uw tuin. Zijn er bijvoorbeeld extra zaken om rekening mee te houden, denk bijvoorbeeld aan reeds gebruikte planten of bomen of beginnen we met een leeg canvas.

De eerste schop gaat in de grond! Het eerste begin van uw Japanse tuin is er, de aanleg kan beginnen. De aanleg start met de voorbereidende werkzaamheden. De Japanse tuin vraagt om aandacht en dat houdt in dat we goed kijken of de bodemcultuur goed genoeg is om op te werken en of er andere zaken zijn die onze aandacht vragen.

Na de eerste werkzaamheden die vooral gericht zijn op het herindelen van uw tuin kunnen we dan beginnen met de daadwerkelijke aanleg van uw Japanse tuin.

Hebt u gekozen voor mos in uw tuin of bijvoorbeeld een combinatie van een vijver met water ornamenten? Alles krijgt nu eindelijk vorm, de realisatie van uw Japanse tuin geeft nu een completer beeld.

Hebben we u kunnen enthousiasmeren? Neem dan gerust contact met ons op.


Meer info

Waarom Sansuni?

De Japanse tuin specialist

Icoon Plan op maat

Plan op maat

Een unieke Japanse tuin

Elke Japanse tuin verdient aandacht en elke Japanse tuin zou een uniek stukje groen moeten zijn. Een Japanse tuin van Sansuni heeft altijd een unieke invulling.

Bekijk voorbeelden
Icoon Persoonlijk

Persoonlijk

Samenwerken is key

Persoonlijk contact is wel zo fijn, helemaal als het op het realiseren van uw droomtuin op aan komt. Een Japanse tuin is ook iets persoonlijks, samenwerken is dan ook van belang.

Over ons
Icoon Vertrouwd

Vertrouwd

Afspraak is afspraak

We willen klanten een vertrouwd gevoel geven, door onze no nonsense aanpak willen we ervoor waken dat we beloftes doen die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afpsraak.

Contact
Button Swipe
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto