Vragen over de Japanse tuin?

We helpen u graag verder

Heeft u vragen over de aanleg van een Japanse tuin of het onderhoud aan Japanse tuinen? Laat het ons weten, we zijn bereikbaar middels onderstaand e-mailformulier.

Bij ons op bezoek komen? Ook geen probleem! Echter, alleen op afspraak, vul hieronder uw gegevens in of bel ons om op korte termijn een afspraak te maken.

Een Japanse Tuin vraagt om aandacht en geduld voordat we met een voorstel komen zouden we graag eerst persoonlijk kennismaken. Zo kunnen we de wensen van onze klanten beter in kaart brengen en weten we zeker dat er een goede verstandhouding is tussen ons en de opdrachtgever.

Bij een Japanse Tuin of een Mos Tuin is het bovendien van belang om te weten of uw tuin, de ondergrond en de omstandigheden een goede realisatie niet in de weg staan. Vele factoren dienen van tevoren duidelijk te zijn voordat we met een gepast voorstel kunnen komen.

We adviseren hoe dan ook graag en nodigen u van harte uit ons te contacteren, zo kunnen we met een concreter plan komen voor uw wensen.

Sansuni

Rijssenseweg 52
7468AE Enter
Routebeschrijving

Voorkom teleurstelling, bel of mail gelieve eerst om een afspraak te maken om langs te komen. Dan maken wij tijd voor u en kan onze aandacht volledig naar u uitgaan.

T:    +31652626006
E:    info@sansuni.nl

Icoon Japan Will Bruins | Japanse Hovenier<br>
Het pand van Sansuni in Enter, Overijssel<br>

Kom langs in Enter

We inspireren u graag

Wilt u geïnspireerd worden voor de aanleg van uw Japanse tuin? Kom dan een keer bij ons langs in Enter, en we hopen u te enthousiasmeren voor het laten aanleggen van een Japanse tuin door Sansuni.

Bij onze vestiging hebben we tevens een demo tuin waar verschillende facetten van ons hovenierswerk laten zien, omdat Sansuni onderdeel van Reggeland Groen is kunt u hier ook terecht voor andere soorten tuinaanleg.

Voordat u langskomt willen we u wel vriendelijk vragen om eerst contact op te nemen, onze medewerkers zijn namelijk dagelijks op pad en zitten dus meer met de vingers in de aarde dan achter het bureau.

Tevens maken we dan echt de tijd voor u vrij en kunnen we met alle aandacht aan de slag met uw wensen!

Maak een afspraak door hieronder uw gegevens achter te laten, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Bellen mag natuurlijk ook!

Kom in contact

Vul het formulier in

Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgi├ź zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto