Contact Contact

Japanse Tuin Projecten

Waar onze japanse tuinen te vinden zijn

Onze Japanse tuinen zijn in héél Nederland te vinden, wij zijn actief in alle provincies en daarnaast maken we ook geregeld uitstapjes naar de grensgebieden in Duitsland en België. Door de ligging van onze vestiging in Enter (kort aan de A1) zijn wij heel goed bereikbaar, en onder andere hierdoor kunnen wij onze diensten ook in een veel breder gebied inzetten.

Bekijk op deze pagina onze Japanse tuin projecten, dit is een kleine greep uit ons repertoire en geeft een goed beeld van de mooie Japanse tuinen die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen verwezenlijken.

Met onze reeds opgeleverde Japanse tuinen hopen we u een goed beeld te geven van wat wij kunnen, en hopen we u tevens te laten zien dat een Japanse tuin altijd maatwerk is en er van alles mogelijk is. De diversiteit die de Japanse tuin bied, is eindeloos, van modern en strak tot een geheel traditionele Japanse tuin met ornamenten en mossen - het is allemaal mogelijk.

Ook elementen van de Japanse tuin kunnen worden toegepast, zo is het mogelijk om de Japanse mos tuin als uitgangspunt te nemen voor een hybride oplossing tussen een Japanse tuin en een andere stijl tuin.

Dat de Japanse tuin om aandacht en geduld vraagt staat buiten kijf, vandaar dat we naast de aanleg van de Japanse tuin ook het onderhoud aan uw Japanse tuin kunnen voorzien. Zo bent u er zeker van dat uw Japanse tuin in top conditie blijft en u er gedurende het hele jaar plezier van heeft.

We hebben op onze Facebookpagina ook meerdere recente projecten staan, neem dus ook zeker daar een kijkje en neem eventueel meteen contact op als u wilt.

Wilt u meer informatie over de Japanse tuin dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen, wij zijn op werkdagen telefonisch beschikbaar via +31652626006 en uiteraard alle dagen van de week per mail te bereiken op info@sansuni.nl.


Contact Opnemen
Icoon Japan sansuni japanse tuin in heel nederland<br>

Onze Japanse Tuinen

Dit realiseerden we eerder al

van meenen 030.jpg
Icoon Locatie Almelo
DSC_0002 (2).jpg
Icoon Locatie Almere
DSC_0007 (4).jpg
Icoon Locatie Amersfoort
20130708_134342.jpg
Icoon Locatie Apeldoorn
arnhem-1.jpg
Icoon Locatie Arnhem
berkel-1.jpg
Icoon Locatie Berkel en Rodenrijs
bredene-1.jpg
Icoon Locatie Bredene, Belgie
DSC_0029 (3).jpg
Icoon Locatie Budel
groenlo-1.jpg
Icoon Locatie Groenlo 1
groenlo-2e-1.jpg
Icoon Locatie Groenlo 2
DSC_0025 (3).jpg
Icoon Locatie Lochem
DSC_0092.jpg
Icoon Locatie Oisterwijk
son-1.jpg
Icoon Locatie Son en Breugel
japanse_tuin_alphen_8.jpg
Icoon Locatie Alphen a/d Rijn
Bekijk meer projecten op Facebook
Meer projecten
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto