Contact Contact

Wat kost de aanleg van een Japanse tuin?

Kosten van een Japanse tuin

Wilt u een Japanse tuin laten aanleggen door Sansuni? Dan nemen we u graag mee in het proces dat hieraan voorafgaat. Het aanleggen van een Japanse tuin is een kwestie van tijd, passie en natuurlijk hard werken.

Om een Japanse tuin te laten aanleggen is het tevens van belang een goed plan te hebben, we vinden het erg belangrijk om u en uw wensen goed te kennen. De stappen die voorafgaan aan het daadwerkelijk aanleggen van uw Japanse tuin zijn nodig om met u tot een top resultaat te komen.

Samen kijken we naar de mogelijkheden; Hoe is de huidige situatie? Welke materialen wilt u gebruiken? Is er een ontwerp nodig? En dat is nog maar een deel van het gehele vraagstuk, duidelijke communicatie staat centraal; zo weet u waar u aan toe bent.


Prijs aanvragen
Icoon Japan Aanleg van een wandelpad in een Japanse tuin<br>
Japanse tuin aangelegd door Sansuni<br>

Wat een Japanse tuin kost.

Aanleg in bestaande tuin of leeg canvas?

Omdat uw wensen een grote rol spelen in de uiteindelijke kosten voor het aanleggen van een Japanse tuin is het dus vanzelfsprekend dat we geen standaardprijzen kunnen hanteren. De kosten variëren en zijn hevig onder invloed van uw wensen, maar ook de huidige situatie van uw tuin. Bij een nieuwbouwhuis kunnen we vaak met een leeg canvas beginnen, dat scheelt weer ruimwerkzaamheden ten opzichte van een bestaande tuin.

Allerlei zaken dus die ertoe leiden dat we geen standaardprijzen kunnen afgeven en het noodzakelijk is eerst samen te kijken naar de mogelijkheden. Voelt u zich niet bezwaard contact met ons op te nemen om eens uw wensen door te spreken, wij weten als geen ander dat een investering als deze niet over één nacht ijs gaat.


Meer info

Materialen in de Japanse tuin

Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten in de Japanse tuinen die we voor klanten mogen aanleggen. Dat betekent niet dat we niet kritisch kijken naar de prijs van de producten die we inkopen, wij vinden de verhouding tussen prijs en kwaliteit erg belangrijk.

Al zullen wij altijd de nadruk op kwaliteit leggen, immers u legt geen nieuwe Japanse tuin aan voor een jaar of 2. Duurzaamheid is van belang en niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw omgeving. De Japanse tuin is een rolmodel van duurzaamheid. Door het gebruik van robuuste materialen zoals stenen en keien, maar ook het toepassen van mos.

Mos is een materiaal dat lang meegaat en niet seizoensgebonden is, daarnaast is het duurzaam omdat het weinig voeding nodig heeft.

Een Japanse tuin legt u aan voor meerdere jaren, we kunnen stellen dat een Japanse tuin tientallen jaren meegaat mits u deze goed onderhoudt of door ons laat onderhouden.


Meer info
Materialen in de Japanse tuin<br>

Waarom Sansuni?

De Japanse tuin specialist

Icoon Plan op maat

Plan op maat

Een unieke Japanse tuin

Elke Japanse tuin verdient aandacht en elke Japanse tuin zou een uniek stukje groen moeten zijn. Een Japanse tuin van Sansuni heeft altijd een unieke invulling.

Bekijk voorbeelden
Icoon Persoonlijk

Persoonlijk

Samenwerken is key

Persoonlijk contact is wel zo fijn, helemaal als het op het realiseren van uw droomtuin op aan komt. Een Japanse tuin is ook iets persoonlijks, samenwerken is dan ook van belang.

Over ons
Icoon Vertrouwd

Vertrouwd

Afspraak is afspraak

We willen klanten een vertrouwd gevoel geven, door onze no nonsense aanpak willen we ervoor waken dat we beloftes doen die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afpsraak.

Contact
Button Swipe
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto