Contact Contact

Sansuni Japanse Tuin

Specialist op het gebied van de Japanse tuin

Sansuni is een dochterbedrijf van hoveniersbedrijf Reggeland Groen, al sinds begin jaren negentig actief in hovenierswerkzaamheden aan de Japanse tuin.

Sansuni is opgestart om het specialisme van werken met Japanse tuinen extra kracht bij te zetten. Wij geloven namelijk dat realiseren van Japanse tuinen een specialistische kwaliteit is.

Dit specialisme is dus de basis voor Sansuni, dit samen met de jarenlange ervaring van onze hoveniers zorgt ervoor dat wij de hoge kwaliteit kunnen leveren waar wij voor staan.


Contact Opnemen
Icoon Japan Japanse tuin ornament<br>
Het pand van reggeland groen<br>

Uw japanse tuin in goede handen

Meer dan 25 jaar ervaring

Vanuit moederbedrijf Reggeland Groen is er jarenlange ervaring opgedaan in het werken met Japanse Tuinen. We durven te beweren dat uw Japanse Tuin bij ons in goede handen is.

We bedienen klanten in heel Nederland maar ook in de grensstreken met Duitsland en Belgiƫ zijn onze Japanse Tuinen te vinden. Schroom dus niet om een aanvraag bij ons neer te leggen, ons werkgebied is groot en dat moet ook wel in een niche markt als de onze.

De Japanse Tuin vraagt om aandacht en liefde, vanuit onze passie voor de Japanse Tuin voorzien we dan ook graag in de vraag naar deze tuinen.

Ontwerp en aanleg Japanse Tuin

Een Japanse Tuin op maat

Zoals hierboven beschreven is Sansuni onderdeel van Reggeland Groen, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft met de aanleg van de Japanse Tuin.

Het ontwerp van de Japanse Tuin maken we zelf op basis van uw wensen en de algehele lijnen waar naar ons idee een Japanse Tuin aan moet voldoen.

Doordat we alles zelf doen van ontwerp tot aanleg maar ook het onderhoud aan uw Japanse Tuin kunnen we de kwaliteit van ons werk en de gebruikte materialen waarborgen.

We hopen ook u te mogen helpen bij de aanleg van uw Japanse Tuin, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Neem contact op
Aanleg japanse tuin moderne stijl<br>

Waarom Sansuni?

De Japanse tuin specialist

Icoon Plan op maat

Plan op maat

Een unieke Japanse tuin

Elke Japanse tuin verdient aandacht en elke Japanse tuin zou een uniek stukje groen moeten zijn. Een Japanse tuin van Sansuni heeft altijd een unieke invulling.

Bekijk voorbeelden
Icoon Persoonlijk

Persoonlijk

Samenwerken is key

Persoonlijk contact is wel zo fijn, helemaal als het op het realiseren van uw droomtuin op aan komt. Een Japanse tuin is ook iets persoonlijks, samenwerken is dan ook van belang.

Over ons
Icoon Vertrouwd

Vertrouwd

Afspraak is afspraak

We willen klanten een vertrouwd gevoel geven, door onze no nonsense aanpak willen we ervoor waken dat we beloftes doen die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afpsraak.

Contact
Button Swipe
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgiƫ zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto