Contact Contact

Aanleg van een japanse tuin

Japanse tuin laten aanleggen

Sansuni Gardens is gespecialiseerd in het aanleggen van Japanse tuinen, voor ons is geen opdracht te gek. Samen met u maken we een plan van aanpak voor uw Japanse tuin, geheel naar uw behoeftes

Wij brengen de wens van de opdrachtgever samen met een weloverwogen plan om zo tot de meest persoonlijke tuin te komen.

Bij het aanleggen van een Japanse tuin benadrukken we altijd de belangrijke seizoenen: Het voorjaar (SAKURA) en de herfst.

Een Japanse tuin straalt rust uit, organische vormen zijn de basis voor een goede balans in de tuin. Het gebruik van natuurlijke elementen is een must voor elke Japanse Tuin, een aspect die we als Sansuni Gardens niet onder schatten. Wij gebruiken de meest duurzame materialen voor uw Japanse tuin, dit zo dat er zo lang mogelijk van de tuin genoten kan worden.

U vindt meer informatie over het aanleggen van een Japanse tuin of het ontwerp van een Japanse tuin via onderstaande link.


Japanse Tuin Aanleg
Icoon Japan Ornament in de japanse tuin<br>
Waterpartij in een japanse tuin<br>

Onderhoud Japanse tuin

Onderhoud aan de japanse tuin

Een Japanse tuin vraagt om goed onderhoud. Het structureel bestrijden van onkruid is erg belangrijk en eventueel prima zelf uit te voeren.

Indien u echter geen tijd heeft of om gezondheidsredenen niet in staat bent het onderhoud uit te voeren dan bied Sansuni de mogelijkheid om de verzorging geheel uit handen te nemen.

Door gebruik van een jaarabonnement bent u verzekerd van een verzorgde Japanse tuin door het gehele seizoen.

Periodiek onderhoud is ook mogelijk. In het voorjaar komen we uw tuin snoeien en bemesten voor een optimale start van het seizoen.


Maak een afspraak

Snoeiwerkzaamheden in de Japanse Tuin

Bonsai / Japanse vormbomen snoeien

We begrijpen volkomen dat u het snoeien/leiden van uw Japans vormbomen liever uitbesteed aan een deskundige. Sansuni heeft vele jaren ervaring in het leiden, snoeien en het ‘plukken’ van de ‘tafels’ van o.a. Pinus bonsai bomen.

Ook het snoeien van de Japanse Esdoorn is een specialiteit die u met een gerust hart aan Sansuni kunt overlaten.

Japanse vormbomen bij onze kwekerij<br>

Waarom Sansuni?

De Japanse tuin specialist

Icoon Plan op maat

Plan op maat

Een unieke Japanse tuin

Elke Japanse tuin verdient aandacht en elke Japanse tuin zou een uniek stukje groen moeten zijn. Een Japanse tuin van Sansuni heeft altijd een unieke invulling.

Bekijk voorbeelden
Icoon Persoonlijk

Persoonlijk

Samenwerken is key

Persoonlijk contact is wel zo fijn, helemaal als het op het realiseren van uw droomtuin op aan komt. Een Japanse tuin is ook iets persoonlijks, samenwerken is dan ook van belang.

Over ons
Icoon Vertrouwd

Vertrouwd

Afspraak is afspraak

We willen klanten een vertrouwd gevoel geven, door onze no nonsense aanpak willen we ervoor waken dat we beloftes doen die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afpsraak.

Contact
Button Swipe
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto