Contact Contact
son-1.jpgson-2.jpgson-3.jpgson-4.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Son en Breugel

Japanse Tuin in Son en Breugel

Unieke Japanse Tuin

Voor een klant in Son en Breugel hebben we deze Japanse tuin mogen opleveren, we hebben in deze tuin voornamelijk de nadruk gelegd op de mix tussen traditioneel en modern.

De traditionele elementen van de Japanse tuin zijn zeer duidelijk aanwezig, zoals natuurlijk het mostapijt en het de grindpartij die de energiestromen doet verbeelden.

Een waterornament mocht ook niet ontbreken in deze Oosterse tuin, een onmiskenbaar onderdeel van de Japanse stijltuin. Dit in combinatie met de stenen die we geplaatst hebben zorgen voor een robuuste uitstraling.

Het straatwerk bij de zijingang van de Japanse tuin is een vrij moderne bestrating, maar door zijn golvende vorm geeft het wel een meer speelse en natuurlijke uitstraling.

Het moderne deel van de Japanse tuin zit hem meer in de bestrating met antraciet betontegels en de cederbomen die rondom geplaatst zijn. Een Japanse tuin is prima te combineren met moderne elementen, tegenwoordig zijn keramiek en betontegels heel erg in trek en dit gaat prima samen met het traditionele van een Japanse tuin.

De wens van de klant was een praktische en ook meer moderne twist op de traditionele Japanse tuin. Door de aanleg van het terras met verspringende bestrating denken wij dat deze Japanse tuin het schoolvoorbeeld is van een mooie mix van stijlen en wensen.

Voor deze stijltuin hebben we van tevoren een ontwerp gemaakt, iets wat toch vaak de standaard is bij het aanleggen van een Japanse tuin. Wilt u meer weten over de aanleg van een Japanse tuin en het ontwerp hier van? Kijk dan op onze pagina over Japanse tuin aanleggen voor meer informatie.

Meer voorbeelden van door ons gerealiseerde Japanse tuinen vindt u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.

Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgiƫ zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto