Contact Contact
DSC_0092.jpgDSC_0081.jpgDSC_0082.jpgDSC_0084.jpgDSC_0087.jpgDSC_0089.jpgDSC_0096.jpgDSC_0095.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Oisterwijk

Japanse Tuin in Oisterwijk

Unieke Japanse Tuin

De opdrachtgever van deze Japanse Tuin in Oisterwijk vroeg ons een zo natuurlijk mogelijke Japanse tuin te realiseren. Het is duidelijk dat stenen en rotsen in deze Oosterse tuin een belangrijke factor zijn geweest.

Om het bestaande terras aan te laten sluiten bij de rest van de Japanse tuin hebben we ervoor gekozen het straatwerk in een golf vorm te leggen, dit benadrukt het natuurlijke effect van de Japanse tuin.

Het laat tevens goed zien dat een Japanse tuin ook praktisch kan zijn, iets waar veel mensen tegen aan lopen is het feit dat er vaak wordt gedacht dat een Japanse tuin veel onderhoud nodig heeft en bovendien niet praktisch is om bijvoorbeeld een terras aan te leggen. In tegendeel, een Japanse tuin kan prima gecombineerd worden met een mooi terras waar naar hartenlust genoten kan worden van de buitenlucht.

We hebben in deze Japanse tuin ook een iets minder traditioneel, maar zeker niet misstaand wandelpad aangelegd naar de achterom van het huis. De zandkleur van het wandelpad straalt rust uit en is een prima aanvulling op de natuurlijke stijl tuin. Het spelen met diverse stijlen kan prima in aanvulling op de Japanse tuin, en zorgt ervoor dat ook in een moderne tuin Japanse elementen tot zijn recht kunnen komen.

De vijver springt natuurlijk meteen in het oog, in de Japanse tuin staat stromend water voor energie en daarom ook de aanvulling met het water ornament. Achterin de tuin is een overkapping gemaakt met een kleine zitplek om te kunnen genieten van de groene oase die deze Japanse tuin biedt.

Meer voorbeelden van door ons gerealiseerde Japanse tuinen vindt u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.

Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgiƫ zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto