Contact Contact
groenlo-2e-1.jpggroenlo-2e-2.jpggroenlo-2e-3.jpggroenlo-2e-4.jpggroenlo-2e-5.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Groenlo 2

Japanse Tuin in Groenlo

Unieke Japanse Tuin

Hoewel we vaak gevraagd worden voor een metamorfose van de achtertuin mochten we in Groenlo deze voortuin ombouwen naar een complete Japanse tuin. Toch iets wat we in de praktijk minder vaak tegenkomen, maar zeker niet minder interessant!

Schroom dus vooral niet om eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een Japanse tuin op beperkte of bijzondere ruimtes, we houden van uitdaging!

Zoals in elke Japanse Tuin staat hier de natuur centraal, het gebruik van de Japanse vormbomen is hier een goed voorbeeld van. We hebben een prominente plek gemaakt voor de Japanse hulst (bonsai), een vormboom die goed winterhard is en dus het hele jaar door voor groen zorgt.

In deze Japanse tuin zijn de vormbomen (bonsai) goed vertegenwoordigd want naast de Japanse hulst hebben we ook nog een Japanse den en verschillende soorten Japanse esdoorns verwerkt.

Met recht is deze Japanse tuin een uitschieter op het gebied van vormbomen. De wens van de klant was een winterharde Japanse tuin, door het gebruik van deze vormbomen is er heel het jaar door groen te zien.

Terugkerend thema in veel van onze Japanse tuinen is de energiestroom in de vorm van het grind pand, de glooiingen geven het effect van stromend water. Stromend water wat op zijn beurt in de Japanse tuin bekend staat als energie stroom.

We hebben het geheel compleet gemaakt met een mooie mos bodem, meer informatie over mos in de Japanse/Oosterse tuin vind je op onze pagina over het aanleggen van een mos tuin.

Meer voorbeelden van door ons gerealiseerde Japanse tuinen vindt u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.

Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgiƫ zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto