Contact Contact
arnhem-1.jpgarnhem-2.jpgarnhem-3.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Arnhem

Aanleg Japanse Tuin in Arnhem

Unieke Japanse Tuin

Voor deze bijzondere Japanse tuin in Arnhem moest de nadruk op de oerelementen liggen, daarbij hebben we veel gebruik gemaakt van stenen en keien. De stenen zijn duidelijk niet te missen in deze Japanse tuin zoals u kunt zien. Hoewel de interpretatie van een Japanse tuin heel verschillend is vinden wij dat stenen een vrij essentieel onderdeel zijn van de Japanse tuin.

Een echte en bijzondere blikvanger in deze Japanse tuin is de uitsparing voor de steen in de vlonder, een erg leuk en origineel details dat maar weer eens laat zien dat een Japanse tuin altijd uniek is.

Het rotsachtige landschap van deze Japanse tuin wordt her en der onderbroken door de natuurlijke elementen zoals de mossen en planten.

Het waterornament zorgt voor een extra dimensie. Volgens Japanse wijsheid bevat al het levende energie, en stromend water is de verbeelding hiervan. Stromend water staat dus gelijk aan de stroom van energie van het één naar het andere levende.

Door de groene afrastering in deze tuin steekt het geheel mooi af bij de rest van de omgeving. In deze tuin is echt de ruimte genomen om de rust van een Japanse tuin te ervaren terwijl de ruimte an sich niet heel groot is.

De praktijkruimte in deze Japanse tuin is tevens voorzien van natuurlijke elementen om zo meer op te gaan in de rust en reinheid van de rest van de Japanse tuin.

Meer voorbeelden van door ons aangelegde Japanse tuinen vind u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.

Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto