Contact Contact
20130708_134342.jpg20130708_134148.jpg20130708_134322.jpg20130708_134654.jpg20130703_145346.jpg20130703_145403.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Apeldoorn

Aanleg Japanse Tuin in Apeldoorn

Unieke Japanse Tuin

Een belangrijk thema dat we vaak terughoren is de vraag naar onderhoudsvriendelijke Japanse tuinen, voor een klant uit Apeldoorn mochten we deze onderhoudsvriendelijke Japanse Tuin aanleggen. De planten in deze Japanse tuin verzorgen zich haast zelf, er is weinig snoei en ander onderhoudswerk nodig. Deze Japanse tuin laat zien dat ook iemand zonder groene vingers prima een Japanse tuin kan hebben.

En mocht men dan alsnog niet uit de voeten komen dan is het bij Sansuni natuurlijk ook mogelijk om onderhoud te laten doen, we hebben hiervoor verschillende opties beschikbaar. Meer informatie over het onderhoud aan de Japanse tuin vind u op de pagina 'Japanse Tuin Aanleggen', heeft u specifieke vragen neem dan contact met ons op via de contactpagina.

In deze Japanse tuin hebben we ook een overkapping van bamboe mogen bouwen, lichtelijk geïnspireerd op de Japanse theehuizen - natuurlijk wel met een totaal eigen interpretatie. De overkapping wordt als buitenzitje gebruikt, zo kan de eigenaar in alle rust en comfort genieten van zijn Japanse tuin.

De tuin is compleet gemaakt met een prachtige natuurvijver, vol met verscheiden mos en plant soorten. Leuk detail aan de natuurvijver is ook het keienpad dat in het water is aangelegd, dit maakt samen met het waterornament een hele natuurlijke toevoeging in deze Japanse tuin.

Meer voorbeelden van door ons gerealiseerde Japanse tuinen vindt u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.

Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en Belgi├ź zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto