Contact Contact
DSC_0007 (4).jpgDSC_0010 (5).jpgDSC_0012 (4).jpgDSC_0013 (5).jpgDSC_0225.jpgDSC_0228.jpgDSC_0229.jpg
terug naar overzicht

Japanse Tuin

Icoon Project Locatie

Amersfoort

Aanleg Japanse Tuin in Amersfoort

Unieke Japanse Tuin

Midden in een woonwijk in Amersfoort met rijtjeswoningen is deze leuke Japanse Tuin aangelegd, het laat zien dat een Japanse tuin écht overal gerealiseerd kan worden en een extreem grote tuin dus helemaal niet nodig is. Natuurlijk moeten we binnen een beperkte ruimte rekening houden met bepaalde elementen van de Japanse tuin maar dit zet ons aan tot creatief denken!

Op het moment dat men de Japanse Tuin betreedt vanuit de tuinpoort waant men zich in een andere wereld, het geluid van de waterornamenten brengt je in een oase van rust. Leuk detail aan deze Japanse tuin is dat we een bankje hebben gemaakt achterin de tuin waar de bewoners kunnen zitten en tot zichzelf kunnen komen, en dat midden in een woonwijk!

Zoals hierboven al beschreven laat deze tuin zien dat voor de realisatie van een Japanse tuin helemaal geen groot oppervlakte nodig is, wij hebben (weliswaar met enige creativiteit) van elke centimeter gebruik gemaakt in deze tuin. Het geheel doet niet onder voor een Japanse tuin op groot formaat, de bekende elementen zitten er in - mos is in groten getale aanwezig en de diverse ornamenten en oosterse planten maken deze Japanse tuin dan ook helemaal af.

Bent u benieuwd wat een Japanse tuin kost? Kijk dan eens op onze pagina 'Wat kost een Japanse tuin?' voor meer informatie. Natuurlijk is de prijs van een Japanse tuin onderhevig aan wensen, maar ook aan hoe uw tuin er momenteel bij ligt, meer hierover leggen we uit op deze pagina.

Meer voorbeelden van door ons gerealiseerde Japanse tuinen vindt u op onze project pagina, daar vindt u ook de link naar onze Facebookpagina waar meer recentere projecten opstaan.

Wilt u ook graag zo'n Japanse Tuin? Of heeft u vragen over hoe we in uw tuin een stukje Japan kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. Wist u trouwens dat een Japanse Tuin niet per se een groot oppervlak nodig heeft? Zo hebben we voor elk perceel een passende oplossing.


Dit gebruiken we zoal

Materialen in de Japanse Tuin

Bamboe bloesem buxus kiezels mos varen
Contact per Telefoon
Bel ons
+31652626006
Contact per email
Mail ons
Klik hier
Contact per WhatsApp
App ons
Wel zo makkelijk
Kom op locatie
Bezoek ons
Op afspraak

Waarom Sansuni?

Al meer dan 25 jaar ervaring

Sansuni Gardens heeft een gepassioneerd team van hoveniers aan het werk, wij helpen u bij het verwezenlijken van een unieke Japanse tuin ervaring. Prijs- kwaliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, daarom is een Japanse tuin van Sansuni voor iedereen bereikbaar met een realistisch budget.

Het staat als een paal boven water dat een Japanse tuin aandacht en inzet vraagd. Onze drijfveer is de passie voor de Japanse tuin, een concept waar we zoals gezegd al ruim 25 jaar mee werken.

Wij werken in heel Nederland maar ook de grensgebieden in Duitsland en België zijn voor ons bekend terrein.

Neem contact op
Team Foto